Over ons

Landheer Gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaarders kantoor gevestigd te Hardenberg. We doen er alles aan om openstaande rekeningen in een zo kort mogelijke termijn te incasseren. Het doel is om met zo min mogelijk bijkomende kosten uw vordering geïncasseerd te krijgen, maar we lopen zeker niet weg voor executie maatregelen (beslaglegging). We werken uitsluitend met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.  U wordt niet steeds doorgezet naar een specialist; daar spreekt u al mee.

De missie van onze deurwaarders:
Het uitgangspunt is om begripvol te zijn naar zij die niet kunnen, maar streng te zijn voor zij die niet willen. We geloven niet in veel brieven of e-mails te sturen. Landheer gerechtsdeurwaarders tracht altijd in gesprek te komen met de schuldenaar om zo tot een juiste oplossing te komen voor de ontstane schuld. Soms is bellen voldoende, een andere keer is een bezoek van de gerechtsdeurwaarder noodzakelijk.

Landelijke dekking:
Landheer Gerechtsdeurwaarders is landelijk bevoegd. De insteek is om zoveel mogelijk adressen zelf te bezoeken. In het geval dit niet lukt maken we gebruik van de door ons geselecteerde partners waarvan wij weten dat de gewenste kwaliteit is gewaarborgd.

Scroll to Top
Scroll naar top