Over ons

Wie zijn wij?


Landheer Gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaarders kantoor gevestigd te Hardenberg. We doen er alles aan om openstaande rekeningen in een zo kort mogelijke termijn te incasseren. Het doel is om met zo min mogelijk bijkomende kosten uw vordering geïncasseerd te krijgen, maar we lopen zeker niet weg voor executie maatregelen (beslaglegging). We werken uitsluitend met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.  U wordt niet steeds doorgezet naar een specialist; daar spreekt u al mee.

De missie van onze deurwaarders:

We staan dichtbij. En hebben altijd begrip voor de mensen die niet kunnen. Maar we zijn duidelijk voor degenen die niet willen betalen. Niet met talloze brieven of e-mails, maar ‘echt’. We gaan het gesprek aan en komen samen tot de beste oplossing. Van een telefoontje tot een bezoek van onze gerechtsdeurwaarder. Wij zijn er voor jou! Waar en wanneer je maar wilt.

Landelijke dekking

Landheer Gerechtsdeurwaarders is landelijk bevoegd. De insteek is om zoveel mogelijk adressen zelf te bezoeken. In het geval dit niet lukt maken we gebruik van de door ons geselecteerde partners waarvan wij weten dat de gewenste kwaliteit is gewaarborgd.